Dec 2017 Run For Life 2017

Al verscheidene jaren tonen vele mensen hun warme hart in Meer. Op zaterdag 16 december vindt Run for Life plaats, een evenement om geld te verzamelen voor het SISP in India.

 

Run for Life bestaat uit een estafetteloop in de omgeving van chirolokalen van Meer EN een spaghettifestijn in deze lokalen.

 

Trommel vrienden en familie op en vorm groepjes van maximum 5 lopers. Om 13u start de estafetteloop van rondjes met een afstand van 1 km. Na elk rondje kunnen de lopers kiezen om te wisselen of door te lopen. Zo kunnen de lopers afwisselend rusten, de sfeer opsnuiven en zelfs genieten van een massage! De estafetteloop eindigt om 16u30, waarna de lopers zich kan omkleden en eventueel douchen. Nadien kan iedereen - lopers, supporters, sympathisanten, sponsors, ... - aanschuiven om verrukkelijke spaghetti te eten. Elke loper betaalt 15 euro voor de estafette, de spaghetti en een eventuele massage. Om enkel deel te nemen aan de spaghetti-avond betaal je 12,5 euro (ook inschrijven via runforlife.be voor 10 december) . Meer informatie staat op runforlife.be of volg ons op onze facebookpagina.

 

De opbrengst van het hele gebeuren gaat naar SISP, een Vlaamse vzw die actief is in het zuiden van India, in Kerala. Daar zorgen de vrijwilligers voor scholing, sociale ondersteuning en microleningen voor de allerarmsten. Je kan Run for Life, en dus ook Kinderen Derde Wereld, steunen door in te schrijven via runforlife.be Je kan ook sponsoren door een storting op BE 57 0000 0399 9935, met de mededeling 'Run for Life 2017'

 

Run for Life neemt ook deel aan 'De Warmste Week' van radiozender Studio Brussel.

 

Sfeer, gezelligheid, Live muziek, spaghetti en drank zal Run for Life 2017 tot een prachtig editie vormen, en vooral ook dankzij de vele warme lopers en sympathisanten van Meer en omstreken. Hopelijk evenaren we het succes van 2016. Dankzij de grote opkomst en de steun van Studio Brussel, heeft Run for Life vorig jaar - met enige trots - 5400,11 euro aan SISP kunnen geven! SISP is jullie enorm dankbaar! Toon je warme kant en kom genieten op 16 december!

 

Klik hier voor een verslagje en fotoreportage van Run For Life editie 2016