sisp video

Een kortfilm over SISP

sisp in het vrt nieuws !

klik op de foto hierboven om de video te bekijken

Bij het ontstaan van de Kovalam Surf Club hadden we problemen met de toeristische politie en strandwachten. De kinderen kenden alleen een leven vol geweld en ellende. Hierdoor gedroegen ze zich niet gepast. Ze waren niet welkom op het strand dat gereserveerd was voor toeristen. De lokale bevolking wou de donkere kant van India voor de bezoekers geheim houden. Onze surfers moesten zich leren aanpassen en gedragen. Pas dan zouden ze weer welkom zijn op het strand.

De lokale autoriteiten kennen onze kinderen nu en respecteren ze, zolang ze zich maar gedragen. Dat leren ze in de Kovalam Surf Club.  Alle surfende kinderen zijn regelmatige SISP-schoolgangers en krijgen daardoor betere kansen om in het leven te slagen op een meer humane manier. Surfen maakt hen trots en blij, want voor het eerst in hun leven krijgen ze respect en aandacht voor iets waar ze goed in zijn. "HUN ZEE" vertelt het verhaal van de Kovalam Surf Club.

---------------------------------------

April, 2013.  Ronny en Kurt (webmaster sisp.be) reizen af naar Kovalam voor een bezoekje aan SISP ngo.  Beiden volgen leerling Krishna gedurende 1 schooldag tijdens de 'Summerschool'-periode.

---------------------------------------

Onam celebration 2015 :)Please watch! #mobile #edit

Geplaatst door SISP op donderdag 27 augustus 2015

Onam festival 2015, Kerala (even wachten om video in te laten laden, aub)

................................................