Kalender

Activiteitenkalender 

ONTBIJT AAN HUIS zondag 28 juni!

Door de coronamaatregelen is er dit jaar geen wereldwinkelterras met barbecue. Maar op zondagochtend 28 juni moet je alvast niet naar de bakker.
Dan zorgt Wereldwinkel Duffel voor een (h)eerlijk ontbijt aan huis. We leveren in Duffel en tot 2 km buiten Duffel. Afhalen kan ook.

Hoe bestellen?  Lees hier.

zaterdag 7 en zondag 8 december 2019

Verkoop ten voordele van SISP: tweedehands-spullen, -boeken, -knuffels, kerstartikelen, …

Ook producten uit de werkateliers in India. SISP artisanaat bij Lieve Greveraars.

Koffie, thee, gebak en een gezellige babbel zullen niet ontbreken.

Waar? Strijdersstraat 19 te 3000 Leuven

zaterdag van 10u tot 17u

zondag van 13u tot 18u


!!! Op zaterdag kom je best met het openbaar vervoer want in de Strijdersstraat en aanpalende straten is het betalend parkeren. Op zondag is het gratis parkeren.

zaterdag 14 december 2019

SISP vzw is aanwezig met een stand op de kerstmarkt van de Lindenpoort (organisatie ACW), Begijnenstraat 18 te Mechelen, van 14.00 u tot 22.00 u.


Zondag 15 december, SISP stand op de kerstmarkt van de Mondiale Raad van Mechelen, in het Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, van 12.00 u tot 19.00u.

5 oktober 2019, Brugge Koninklijk Atheneum, Brugge Centrum. Indiadag, KA 4 Kovalam


Een delegatie van 21 leerlingen en 4 begeleiders gaat gedurende de paasvakantie op inleefreis naar India. De leerlingen uit het vijfde en zesde jaar werden geselecteerd op basis van een persoonlijke motivatiebrief.


Ze verblijven in Kovalam, een dorpje in de buurt van Vizhinjam in de Zuid-Indische deelstaat Kerala.

Gedurende twee weken worden de handen uit de mouwen gestoken en wordt aan verschillende projecten deelgenomen.


De Indiadag op 5 oktober ek. omvat volgende activiteiten:

Car Wash for Kovalam, Yogales, Indian Walking Diner, Henna Tattoo, documentaires over SISP, Indian shop met handgemaakte spulletjes en de t-shirts of pulls van Kovalam Surf- en skateclub.   Lees meer op deze website:

https://www.ka1brugge.be/ka-4-indiahome/activiteiten/Zondag 8 september, Begijnhof Herentals vanaf 11u tot 18u.

Ook dit jaar gaan we tijdens Montmartre weer eten en drinken voor SISP in Zuid Kerala.

Alle steun is welkom. Kom dus zeker op zondag 8 september naar het mooie Begijnhof van Herentals. Floris maakt weer heerlijke Indische gerechten.
Paul en Werner, de bezielers van het project, zijn ook dit jaar weer van de partij.
montmartreherentals
01_n
02_n
03n
04_n

Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019:  Duffel.  Tweedehands cd- en boekenverkoop t.v.v. SISP India.   Klik hier voor meer info.

Zondag 23 juni 2019: Duffel.  OXFAM-Wereldwinkel nodigt je uit op haar terras/BBQ op zondag 23 juni 2019 vanaf 16u00, op het pleintje achter het Wilgenhof (Bruul Duffel). Reserveren is niet nodig. Volwassenen: 15 €. Kinderen: 7 €.

Zaterdag 29 en zondag 30 juni: Mechelen Mondiaal. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt de 'Zomer is van Mechelen' afgetrapt met het wereldfestival Ottertrotter in het Mechelse Tivolipark. SISP zal aanwezig zijn met een standje.Zaterdag 29 juni: Brugge (Minnewaterpark)

KA 4 Kovalam editie 2020 gaat van start op zaterdag 29 juni met een stand op Feest in ‘t Park 2019. We verkopen opnieuw kledij van Kovalam Surf/Skateclub en handicrafts uit Kovalam! Als je trouwens je eigen 'handies' niet kan stilhouden, kan je bij ons een Indische god boetseren (en er is véél keuze)!

Indisch etentje in Mechelen op zaterdag 23 maart 2019


Noteer de datum reeds in je agenda want het wordt weer heerlijk smullen.

We verhuizen naar een nieuwe locatie, maar het opzet blijft hetzelfde.

We houden jullie op de hoogte !  


Mondiale kerstmarkt in Mechelen op zondag 16 december 2018


SISP zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Mondiale kerstmarkt op zondag 16 december

2018 van 13u tot 19u in het Congres- en Erfgoed-centrum te Mechelen.

Op zondag 9 september vindt de negende editie van Montmartre plaats te Herentals. In de schilderachtige omgeving van het Begijnhof tonen tientallen kunstenaars hun manier van werken. U kunt er onder meer schilders, beeldhouwers, keramisten en juweelontwerpers aan het werk zien.

Er kan ook gegeten worden tvv SISP.  Floris gaat weer heerlijke Indische gerechten maken.

We gaan ook boterhammen met kaas verkopen en wijn.

Leden van Kunstatelier Tabula rasa zullen ook deze keer werken verkopen ten voordele van SISP.


Aan het Fundatiehuis kunnen bezoekers verpozen met een hapje en een drankje. Kollectief Maksimaal zorgt voor een muzikaal programma vol jazz, folk en poëzie. Montmartre begint om 11 en eindigt om 18 uur.   Bron: UitinVlaanderen.be

20, 21 & 22/04/2018  "Kunst in eigen dorp", Cultureel centrum De Borre in Bierbeek


Karin Ferfers van www.hathor-instituut.com, trouwe sponsor van ons krokantje, heeft prachtige

schilderijen gemaakt van de kinderen en vrouwen van SISP. Zij zijn te bezichtigen tijdens de tentoonstelling in het cultuurcentrum 'De Borre' in Bierbeek. Je kan de kunstwerken daar kopen en de opbrengst ervan wordt geschonken aan SISP in India. Het betreft hier een groepstentoonstelling met 58 kunstenaars.  Dank je wel voor dit initiatief, Karin, we wensen je veel succes toe !24/03/2018    Het jaarlijks SISP Indisch etentje te Mechelen.