Activiteitenkalender

Activiteitenkalender 

Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019:  Duffel.  Tweedehands cd- en boekenverkoop t.v.v. SISP India.   Klik hier voor meer info.

Zondag 23 juni 2019: Duffel.  OXFAM-Wereldwinkel nodigt je uit op haar terras/BBQ op zondag 23 juni 2019 vanaf 16u00, op het pleintje achter het Wilgenhof (Bruul Duffel). Reserveren is niet nodig. Volwassenen: 15 €. Kinderen: 7 €.

Zaterdag 29 en zondag 30 juni: Mechelen Mondiaal. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt de 'Zomer is van Mechelen' afgetrapt met het wereldfestival Ottertrotter in het Mechelse Tivolipark. SISP zal aanwezig zijn met een standje.Zaterdag 29 juni: Brugge (Minnewaterpark)

KA 4 Kovalam editie 2020 gaat van start op zaterdag 29 juni met een stand op Feest in ‘t Park 2019. We verkopen opnieuw kledij van Kovalam Surf/Skateclub en handicrafts uit Kovalam! Als je trouwens je eigen 'handies' niet kan stilhouden, kan je bij ons een Indische god boetseren (en er is véél keuze)!
Indisch etentje in Mechelen op zaterdag 23 maart 2019


Noteer de datum reeds in je agenda want het wordt weer heerlijk smullen.

We verhuizen naar een nieuwe locatie, maar het opzet blijft hetzelfde.

We houden jullie op de hoogte !  


Mondiale kerstmarkt in Mechelen op zondag 16 december 2018


SISP zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Mondiale kerstmarkt op zondag 16 december

2018 van 13u tot 19u in het Congres- en Erfgoed-centrum te Mechelen.

Op zondag 9 september vindt de negende editie van Montmartre plaats te Herentals. In de schilderachtige omgeving van het Begijnhof tonen tientallen kunstenaars hun manier van werken. U kunt er onder meer schilders, beeldhouwers, keramisten en juweelontwerpers aan het werk zien.

Er kan ook gegeten worden tvv SISP.  Floris gaat weer heerlijke Indische gerechten maken.

We gaan ook boterhammen met kaas verkopen en wijn.

Leden van Kunstatelier Tabula rasa zullen ook deze keer werken verkopen ten voordele van SISP.


Aan het Fundatiehuis kunnen bezoekers verpozen met een hapje en een drankje. Kollectief Maksimaal zorgt voor een muzikaal programma vol jazz, folk en poëzie. Montmartre begint om 11 en eindigt om 18 uur.   Bron: UitinVlaanderen.be

20, 21 & 22/04/2018  "Kunst in eigen dorp", Cultureel centrum De Borre in Bierbeek


Karin Ferfers van www.hathor-instituut.com, trouwe sponsor van ons krokantje, heeft prachtige

schilderijen gemaakt van de kinderen en vrouwen van SISP. Zij zijn te bezichtigen tijdens de tentoonstelling in het cultuurcentrum 'De Borre' in Bierbeek. Je kan de kunstwerken daar kopen en de opbrengst ervan wordt geschonken aan SISP in India. Het betreft hier een groepstentoonstelling met 58 kunstenaars.  Dank je wel voor dit initiatief, Karin, we wensen je veel succes toe !24/03/2018    Het jaarlijks SISP Indisch etentje te Mechelen. 

26/12/2017 om 16 uur

Onze-Lieve-Vrouwkerk Hever

U zijt wellekome is een gratis evenement gekoppeld aan een goed doel. Uw vrije bijdrage gaat dit jaar naar het SISP project in India (Sebastian Indian Social Projects).

Ons Davidsfondslid Mia Jamaer, die ook actief is in de wereldwinkel van Oxfam in Boortmeerbeek, zet zich ten volle in voor dit project. Wij willen haar een duwtje in de rug geven.


Na de zangstonde worden in zaal Carpus glühwein en warme chocolademelk aangeboden aan de aanwezigen.

Iedereen is welkom om MEE te zingen, om te komen luisteren en te genieten!

17/12/2017 Kerstmarkt te Mechelen

02/12/2017 Freezin' feet for Life : surfen voor het goede doel !  Klik hier voor meer info.

03/12/2017 Cadeaudag van Oxfam, Boortmeerbeek.  Klik hier voor meer info.

10 september 2017  Montmartre 2017 op het Begijnhof van Herentals (van 10 tot 18 u)